lauantaina, marraskuuta 19, 2005

Testi: Which famous artist most reflects your personality?t

Testi via Hillitty kukko

Georgia O'Keefe

Fantastic!! You are GEORGIA O'KEEFE.

You are a true spirit of nature, and it shows in
the flowing floral paintings for which you are
most famous. You feel the beauty of all things
around you, and your friends appreciate you for
your ability to share that extraordinary beauty
with them.


Which famous artist most reflects your personality?
brought to you by Quizilla

No jaa, ei tämä testi anna oikeaa kuvaa. Mutta olkoon menneeksi tällä kertaa, kun piti keksiä jotain päivittämisen aihetta, ettei olisi pelkkiä haamupäivityksiä. En ole vieläkään ratkaissut ongelmaa, miksi blogi päivittyy joka kerta kun tulee uusi kommentti. Atomfeediin tekemäni muotokset eivät näköjään ole vaikuttaneet asiaan.

PS. Uusi tuttavuus Historiaa pitkin ja poikin - blogi osallistuu omakuva-meemiin. Ei kun blogin nimi on Historiaa pitkin ja taidetta poikin.

PS 2. Finlandia-kilpailu on kirjailijalle kuin kurja joulu. Asiasta lisää
Kirjailijan päiväkirjassa ( Kirjailijan piinaviikot)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sama tulos. Kun luin "Kirjailijan piinaviikot"-postauksen, tuli paha olo. Kun kerroit siitä, mitä kustantaja sanoi kun olit esikoiskirjailija, joka ei halunnut olla julkisuudessa. Hitto. Mikä on, kun ei kirjoittaminen riitä? Minä en kestäisi julkisuutta. Mutta empähän ole mitään julkaissutkaan...
-minh-

Kaura kirjoitti...

Minulla tuntui haamupäivityspulmaa helpottavan, kun laitoin atom-syötteen urlin blogilistan asetuksiin. Eli: kävin Bloggerin asetuksissa "Site feed" -välilehdellä kopioimassa "Site feed URL" -kohdasta osoitteen (minun on http://kaura.blogspot.com/atom.xml) ja liimasin sen sitten Blogilistan asetuksiin (napsauta ensin blogisi nimen vierestä i-painiketta ja sitten kohtaa "Muokkaa tietoja") kohtaan jossa lukee "Atom-syötteen osoite". Lopuksi painoin Tallenna-painiketta asetussivun alareunassa.

Toivottavasti tästä on apua :-)

Anita Konkka kirjoitti...

Minh,
en halunnut että naama näkyy, vaikkei naamassa siihen aikaan ollut mitään vikaa, nuori kun olin.

Taidekritiikit olivat ja ovat edelleen minusta sivistyneempiä, ei niissä näy taiteilijan naamakuvaa, ei se ole tärkeä, taideteokset ovat tärkeämpiä. Kirjallisuuden puolella on toisin, sitä isompi kuva kirjailijan naamasta, mitä tärkeämpänä lehdessä pidetään kirjaa. Oman merkityksensä voi sitten mitata kuinka monelle palstalle kuva levittäytyy. Minusta se on vähän kornia. Kirja-arvosteluja mahtuisi lehteen enemmän ellei olisi niitä monipalstaisia kirjailijanaamoja.

Anita Konkka kirjoitti...

Hei Kaura, kiitos neuvosta, mutta kun
Aton-syötteeni osoite on Blogilistan asetuksissa, eikä se näytä vaikuttavan haamupäivityksiin. En tosiaankaan ymmärrä mitä tehdä ongelman ratkaisemiseksi.

Kaura kirjoitti...

Kas, harmillista! Tai no, mulla kävi oikeastaan niin, että ekalla kierroksella haamuilut jatkuivat. Sitten otin atom-syötteen joksikin aikaa pois ja palautin sen, jolloin haamut mystisesti lakkasivat ilmaantumasta. (Pahoittelut muuten, jos turha neuvonta vaikuttaa ikävältä! Olen ammatiltani käyttöohjeiden kirjoittaja ja helposti tuo lipsahtaa vapaa-ajallekin.)

Anita Konkka kirjoitti...

Hei Kaura,

älä turhaan pahoittele, ihan oikeesti olen kiitollinen neuvoista. Nyt vaikuttaa siltä, että Atom-syöte toimii siten, ettei kommentointi aiheuta päivityksiä. Katsotaan mitä seuraavaksi tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla tulee Vuodatukseen jatkuvasti haamupäivityksiä, yritän kauran neuvoja sielläkin, jos se vähentäisi niitä. Vaikken mistään Atom-jutuista mitään tajuakaan...:)

Minä en missään tapauksessa haluaisi naamaani mihinkään lehteen tai edes kirjan kanteen, mutta turha kai sitä on tässä elämänvaiheessa pohtia. Totta, kuvataiteilijoilla on ihan eri juttu, kuvat töistä vievät paikat lehdissä naamakuvilta..
-minh-