maanantaina, joulukuuta 05, 2005

Sukupuolineutraali

Sukupuolitesti via Sirontaa keulassa. Oletko mies, nainen, androgyyni vai sukupuolineutraali? Testaa täällä. Tämä liittyy keskusteluun Vihreästä liitosta ja feminismistä. Mitä sinä marmatat/mutiset? kysyy murmeli toiselta murmelilta. En ota kantaa, olen sukupuolineutraali alla olevan testituloksen mukaan.

Kuvauksesi

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet sukupuolisuuden suhteen tasapainoinen. Sinussa on mieheyttä vielä vähemmän kuin naiseutta.


Tuloksesi on merkitty ruudukossa tällä värillä.

Naisellisuuspisteesi: -10

Miehekkyyspisteesi: -244 kommenttia:

itte kirjoitti...

Luin avoimessa kerran sen verran psykologiaa, että siellä tunnilla tehtiin vastaava testi. Olin myös sukupuolineutraali. Siksi jäi selvästi mieleen, kun luennoija kertoi, että sellaiset naiset kokevat elämänsä onnellisempina kuin naisellisen tuloksen saaneet.

Anitak kirjoitti...

Nuorena olin onneton, nyt vanhempana olen onnellisempi. Ehkä se johtuu neutralisoitumisesta.

Kiva kissa sinulla omakuvana.

Sedis kirjoitti...

Ei tarvitse vielä hametta ostaa:
Naisellisuuspisteesi: -16
Miehekkyyspisteesi: 8

Vaikka enpä tuosta olisi hermostunut vaikka olisivat toisin päin nuo etumerkit.

Testi vaikutti hieman robustilta.

Anitak kirjoitti...

Samaa mieltä, Sedis, robustihan tämä SETA:n testi oli. Sopi feministi-keskusteluun kuin nyrkki silmään. Hm, eikun nenä naamaan. Anteeksi robusti huumori.