perjantaina, joulukuuta 02, 2005

Ketkä olivatkaan Ranskan mellakoiden takana?

Mari El –lehdessä, joka on sikäläisen hallituksen virallinen äänenkannattaja, kerrotaan että Ranskan viimeaikaisten mellakoiden organisaattorit olivat virolaiset ja latvialaiset maahanmuuttajat. Lisäksi virolaiset ja latvialaiset ukrainalaisten ohella suunnittelevat vallankaappausta EU:ssa. Että sellaista disinformaatiota Marin hallituksen lehdissä levitetään. Tulee mieleen Neukku-ajat. Kas kun eivät maininneet että myös suomalaisilla on sormensa pelissä mukana. Aikaisemmin lehdessä on kerrottu että suomalaiset havittelevat Venäjän öljyalueita, jotka sijaitsevat suomalais-ugrilaisten kansojen asuttamilla alueilla, ja sen takia suomalaiset ovat niin kiinnostuneita niiden alueiden kulttuuriyhteistyöstä, koska sitä kautta yrittivät päästä kiinni öljyyn.

Mari El-lehden uutisen kertoi minulle tänään kirkkoherra, joka oli kuuntelemassa puhettani Hyvinkään kirjastossa. Hän oli saanut sähköpostia Marista juuri ennen tilaisuutta. Puhuin samasta aiheesta kuin viikko sitten Helsingin yliopistossa, eli inkerinsuomalaisten identiteetistä. Yleisöä oli taas paljon, myös miehiä, ilmeisesti aihe kiinnostaa heitä, mikä ilahdutti minua. Paikalla oli myös muutama paluumuuttaja ja keskustelu oli vilkasta. Tilaisuus ei stressannut yhtä paljon kuin yliopiston tilaisuus. Ääni alkoi kyllä mennä kun olin puhunut vajaan tunnin ilman papereita.

Konkan demokraattinen tasavalta


Palattuani Hyvinkäältä kotiin surffailin netissä ja löysin demokraattisen tasavallan, jonka nimi on Konkka. Se sijaitsee läntisellä Tyynellämerellä. Tutkittuani asiaa tarkemmin, totesin että Konkan tasavalta sijaitsee bittiavaruudessa. Joku on sen sinne perustanut ja suunnitellut sille oikein lipunkin. Kuva yllä. Jokainen joka haluaa perustaa oman valtion, voi käydä tekemässä sen täällä.

Unimiete maailmalta

Googlen kautta löytyi unimietelmä: "If inner and outer goals are very different, the conflict can create evil nightmares with the purpose of forcing the dreamer to change the direction of her or his journey ~Anita Konkka~ Tuntui jollakin tavoin tutulta, ehkä olin kirjoittanut niin Nainen unen peilissä – kirjassa, mutta sitä kirjaa ei ole käännetty englanniksi. Google viittasi The Plumblutt Chronicles – blogiin, jonka kirjoittaja asuu toisella puolella Hudson-jokea, New Jerseyn Belle Villessä. Kirjoitin hänelle ja kysyin mistä hän on löytänyt unimietelmäni. Kahden minuutin kuluttua tuli vastaus. Hän oli löytänyt sen Anyara-sivustolta, ihastunut ja laittanut sen blogiinsa kuukauden mietteeksi viime elokuussa. Kuka sanoikaan, että maailma on kylä. Sitä se Internetin aikana varsinkin. Osallistuin Anyara-sivustojen ylläpitäjän kanssa samaan uniryhmään joskus 1990-luvun alussa. Olin jo pari vuotta miettinyt unikirjan kirjoittamista, mutta sen uniryhmän jälkeen rupesin töihin tosissani.

Näkivätkö muinaiset egyptiläiset tulevaisuuteen?


Kuvassa egyptiläinen hieroglyfi 3000 vuoden takaa. Esittääkö se helikopteria? Asiasta lisää Ancient Egyptian Flying Vehicles - sivustoltaEi kommentteja: