torstaina, lokakuuta 27, 2011

KummitustaloValokuvatorstain  222. haaste on kummitustalo.  Kävin tänään  kuvaamassa Villa Furumoa, joka  on muuttunut  kummitustaloksi.  Se  paloi toukokuussa ja sen mukana  paloi  yksi  talon asukas.  

Kaksi vuotta sitten  Valokuvatorstain haaste oli  autio.   Vastasin haasteeseen blogikirjoituksella: Kaikki ovat lähteneet  Villa Furumo näytti silloin tällaiselta:

Herrasväki   Donner oli istunut  tuolla  terassilla  sata vuotta sitten juomassa iltapäiväkahvia ja -grogeja.   Nyt terassin  kaidepylväät   olivat  sikinsokin pihalla kuin kaatuneet keilat.

Rakensin pienen installaation ennen kuin  lähdin    Villa Furumon  pihalta.


7 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Surullinen kohtalo tällä huvilalla ja eräällä sen asukkaalla. Ripaus entistä loistoa on vielä nähtävissä myös palon jälkeen. Surullista kauneutta.

Pidän muuten kovasti tuosta tekemästäsi installaatiosta ja kuvana se on upea ruskaa vasten. Se voisi olla muistomerkki huvilan menneelle kukoistukselle!

Anita Konkka kirjoitti...

Ajattelin itsekin, että se on muistomerkki Villa Furumolle. Tuuli kaatoi muistomerkin, kun olin kuvannut sen.

kaari3 kirjoitti...

Miten nopeasti kaunis katoaa! Autiotalot menehtyvät tulipaloihin ja heitteillejättöön.
Unelmat ovat hävinneet...Hyvä, että kuvasit muistiin tämänkin.

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Hiljaista, traagista kauneutta – kiehtovaa!

a-kh kirjoitti...

mukava.

Anita Konkka kirjoitti...

Miten niin mukava!

Minka kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi etsittyäni kuvia Villa Furumosta. Tällä hetkellä huvilaa puretaan ja se on puoliksi revitty auki. Kontrasti ympäröiviin kauniisiin syksyn puihin on pysäyttävä.