perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Aamumarssi

Valokuvatorstain kuudennnen viikon haaste aiheena Aamu. Kuvassa hanhet aamumarsilla tataarikylän raitilla varhain juhannusaamuna vuonna 1991. Alemmassa kuvassa tataaritalon emäntä odottaa aamuteen juojia.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat! Rutosti tunnelmaa, aitoa maalaiselämää, siivekkäiden touhukas meno, emännän ilo ja ylpeys. Vahvan teen maku nousee myös katsojan kielelle. Kiitos näistä hetkistä.

sahrami kirjoitti...

Vau mitä kuvia! Miten päädyit tuonne tataarikylään? Tunnen paljon Suomen tataareja, koska minulla on niitä suvussa.

Oli varmaan mukava aamu juoda tsaikkaa tataariemännän hoivissa. Minäkin olen juonut, tosin Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Pidin kuvista erittäin paljon. Emännän olemus, puhtaan valkoinen huivi ja asiat sekä valon ja varjon leikki hanhien marssi -kuvassa säväyttävät.

a kirjoitti...

Hanhien marssissa on kohdillaan sekä muoto että sisältö. Ja mikä parasta, niistä muodostuu mielettömän hieno tunnelma.

Anita Konkka kirjoitti...

Kiitos kun kävitte katsomassa tataarikuvia ja piditte niistä. Ne näpsitty hyvin yksinkertaisella kameralla, oliskohan ollut kertakäyttökamera.

Sahramille, osallistuin Kazanissa virolais-ja tataarikirjailijoiden kokoukseen. Sen jälkeen lähdettiin maaseudulle ja yövyttiin tataarikylässä.

Halo Efekti kirjoitti...

Mainioita aamukuvia. Molemmissa on tunnelmaa ja ne kuvaavat hetkeänsä erehtymättömästi kertoen tarinan. Kaukaisesta verenperimästäni johtuen(?) tunnen vetoa slaavilaiseen perinteiseen maalaiskulttuuriin :)