tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Terassiateria


Edit klo 14.00.
Allekirjoita Amnesty Internationalin vetoomus pääministeri Matti Vanhaselle. Katso alempaa osoite.

Valokuvatorstain 20. haaste on ateria. Kesällä tarjosin aterian Taiteilijatalon terassilla. Lasten ilmeistä päätellen ateria ei ollut kaikilta osin onnistunut.


Linkkejä ( päivän menu)

Nono on hieno kirjallinen blogi. Kannattaa käydä tutustumassa. Siellä on alkanut sarja seitsemästä kuolemansynnistä. Ja lukijoiden kirjoituksia lempikirjoistaan. Ensimmäisenä ehti Haavetar.

Ruu Morbidi on palannut tauon jälkeen takaisin.

Diogenes kertoo mitä Planströmin sisaruksille tapahtui Ranskassa. Kts. alempana olevaa merkintää: Torniolaistyttöjen rakkaus.

Tikkis on turkulaisen runoilijan Juhani Tikkasen blogi, joka tarjoaa minimalistisia runoja englanniksi.

Kemppinen on kirkkonummelainen runoilija, joka on kääntänyt pohjalaisrunoja surusta suomeksi. Minun suosikkini oli tässä eräänä päivänä seuraava käännös:Tiesin olevani sinulle ruma,
petettävä, vähäpätöinen. Mieleni
kahahti, kun jo syleilit toista
.


Pää auki esittelee työpöytänsä. Osallistun kiertokyselyyn ( kiertikseen, ent. meemiin) alla olevalla kuvalla. Sääntöihin kuuluu, ettei pöytää saa siivota ennen kuvaamista.


Pöydällä on kissa ja hiiri, nettikone ja Suomi- Eesti - Suomi –sanakirja. Taustalla häämöttää työkone, jonka ääressä istun päivät pitkät. Pöytä on vanha pirtinpöytä lapsuudenkodista.

Lopuksi tärkeitä asioita: Allekirjoita vetoomus kulttuurilehtien puolesta täällä.


Allekirjoita Amnesty Internationalin vetoomus pääministeri Matti Vanhaselle Venäjän ihmisoikeustilanteen ottamiseksi esille kaikissa EU-Venäjä –tapaamisissa.

Klikkaa osoitetta: http://eu.amnesty.fi/article/view/139645

Levitä viestiä eteenpäin.


6 kommenttia:

ainailona kirjoitti...

Kissa ja hiiri näyttävät olevan eri puolilla läpytintä - liekö tietoinen valinta kissalta [erittäin mahdollinen vaihtoehto] vai käytätkö hiirtä vasemmalla kädellä [aivan yhtä mahdollinen vaihtoehto]?

S. Liuhto kirjoitti...

Munkin kissa tapas makoilla tietokoneen vieressä ja, huom! toisella puolella konetta kuin hiiri. Kissa on sen verran viisas ettei halua tulla häirityksi kun isäntä/ emäntä huiskauttelee hiirellä menemään.

Anita Konkka kirjoitti...

Minä olen vasenkätinen, siksi järjestys: kissa oikealla, hiiri vasemmalla.

S. Liuhto kirjoitti...

Mäkin oon vasuri mutta jotenkin tottunut käyttämään hiirtä oikealla kädellä, ehkä siksi, että yliopiston koneilla ei käytännössä voinut vaihtaa hiirta vasemmalle kun naapuri olisi voinut häiriintyä.

Jari Sedergren kirjoitti...

Katselin tässä vuoden takaisia kirjoituksiasi.
Pamukin aika koitti nopeasti.

Anita Konkka kirjoitti...

Kiitos Sedis linkistä, en olisi muistanut että toivoin Pamukille Nobelia. Se ei sitten mennyt Adonikselle, vaikka olisi ollut runouden vuoro pitkästä aikaa. Heh, Ruotsin Akatemia on lukenut Sanat-blogia, vai mitä?