torstaina, joulukuuta 10, 2009

Pysähtynyt parisuhdeValokuvatorstain 152. haaste pysähtynyt

4 kommenttia:

Peregrina kirjoitti...

Kiva kuva! Molemmat ovat pysähtyneet tarkkailemaan. Sekä edusta että seläntaus ovat turvattuina!

Armi kirjoitti...

Kun jokin yleensä liikkeessä oleva pysähtyy, se pysäyttää katsomaan. Jopa lokki näyttää arvokkaalta paikallaan ollessaan.

Harkitsin haasteeseen kuvaa 3-v. sukulaislapsesta, joka on harvoin pysähtynyt, mutta minulla oli vain kasvot paljastavia kuvia. Kun pieni lapsi pysähtyy tekemään jotain hiljakseen, se pysäyttää ainakin minut.

Armi kirjoitti...

Vasta kommentoinnin jälkeen huomasin otsikon. Se antoikin lisää ajateltavaa.

Tämän voisi tulkita kuten peregrina, että turvataan selusta ja edusta, mutta myös niin, että katsotaan eri suuntiin eikä samaan tulevaisuuteen.

Ripsa kirjoitti...

Minä puolestani olen ihmetellyt ikäni kaiken jotain sellaisia kuin perhe- tai avioliittoneuvoloita. Tai millä niitä ikinänsä nykyään nimitetäänkin.

Kun, kuten Armi miettii, noita tapoja katsoa tulevaisuuteen sekä taapäin että etiäpäin samaan aikaan on aivan luvuton määrä, niin mistä hemmetistä löytyisi sellainen arkkienkeli-neuvoja, joka tietäisi jokaisen pariskunnan sisäisestä dynamiikasta edes pienen pientä osasta.

Epäilen että kyse onkin siitä, että keskiluokkainen, pikkuporvarillinen elämäntapa on saavuttanut niin hirmuiset ulottuvuudet, että niistä käsin voidaan jo määritellä sopiva ja oikea parisuhde, niin että sääntöjen rikkojakin (tuo peräpäätään näyttävä lintu!) on helppo osoittaa sormella ihan hetikohta.

Hmmm. Kuka sitä paitsi kieltää pysähtymästä? Eikö sitä saisi olla vähän aikaa paikallaan, että tietäisi mihin pitäisi seuraavaksi ryhtyä?