torstaina, helmikuuta 18, 2010

Lunta Luxemburgissa


Lunta satoi Luxemburgissa  kolme päivää.
 Kuva viime sunnuntailta keskustan kävelykadulta.

Totti-koira tykkäsi  syödä lunta.

PS.   Eilen  satoi  vettä  lumen sijasta. Enpä joutunut lunta luomaan.  Kolmena aamuna olen tehnyt lapiohommia.  Tänään  katosivat viimeisetkin  lumenriekaleet  auringonpaisteessa ja  plus  yhdeksän asteen lämmössä. Linnuilla oli kevättä rinnassa, punarinta tapaili ääntä ja yksinäinen  mustarastas   luritteli kaihoisasti  takapihalla  illansuussa.

Valokuvatorstain 155. haaste: LUMI        


5 kommenttia:

jussilainen kirjoitti...

Kylläpä se elämä siellä Luxemburgissa on helppoa. Minä olen riittävästi heilunut lumilapion varressa vaikka lääkäri on kiellellyt. Osuuskunta Kotikuusen miehet kävivät lapioimassa puuvajan katon tyhjäksi ja veloittivat yli 70 euroa. Kun lumi häipyy niin nauttii keväästä!

aimarii kirjoitti...

Vaikuttaa keväiseltä. Oli sentään tuntumaa lumeen.

Anita Konkka kirjoitti...

Kolmena aamuna laiipoin märkää lunta, oli aika raskasta hommaa. Viikonlopuksi on taas luvassa lunta, saa nähdä tuleeko sitä. Ennustukset eivät aina pidä paikkaansa. Eilenkin piti sataa, mutta aurinko paistoi taivaan täydeltä.

arle kirjoitti...

Totti on suloinen lumikuono! Kivat,erilaiset lumikuvat:)

Elegia kirjoitti...

Näyttääpä Luxemburgissa mielenkiintoiselta, siellä en ole käynytkään. Ja totti näyttää syötävänsuloiselta - tai ehkä kuitenkin syliinotettavansuloiselta :)