sunnuntaina, helmikuuta 22, 2009

Vahingosta viisastuu

Älkää hyvät ihmiset avatko sellaisten kommenttien linkkejä, jotka on kirjoitettu ulkomaankielellä ja joissa kehotetaan käymään kommentoijan saitilla.

Viikko sitten nimimerkki aan toivotti minulle kaikkea hyvää englanninkielellä, taisi toivottaa Jumalan siunaustakin. Avasin linkin uteliaisuuttani. Saitti oli indoneesialainen, mutta kävijatilaston mukaan kukaan ei ollut tullut blogiini Indoneesiasta. Uteliaisuuden seurauksena sain koneelle troijalaisen. En osannut epäillä nimimerkki aania. Vasta tänään ymmärsin yhteyden, kiitos Juhani Tikkasen ja poistin kommentin. Toivottovasti kukaan muu ei ole erehtynyt avaamaan sitä kommenttia . Sietää varoa moisia hyvän toivottajia, heillä on paha mielessä. Se viruksenlevittäjä oli kirjoituksen Kuka oli Anna Halmkrona kommenttilootassa.

Viereinen orkideankuva ei liity virukseen. Ostin sen, kun kävin hakemassa ilmaisen siemen- ja sipulikuvaston. Multakämmentä rupeaa syyhyttämään ja mielessä alkavat pyöriä puutarhaunelmat helmikuussa, kun valo lisääntyy. Orkidea on elämäni ensimmäinen. Saa nähdä pysyykö se hengissä minun hoidossani.

4 kommenttia:

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Tavallaan edesmenneen runoilija Anna Halmkronan värikäs elämä saa koko ajan lisää hänestä riippumattomia väriläiskiä!

Itse sain joskus kommenteiksi läjän ilmeisesti Kiinasta lähtöisin olevia juttuja, joitain Nike-tossujen mainoksiakin tulee kommentteihin. Koska ne eivät mitenkään liity mihinkään käynnissä olevaan keskusteluun niin olen niitä läiskinyt bittilätkällä ainiaaksi kuolon taivaisiin. (Ei siis Taiwaniin.)

Paria joskus suurennuslasilla hiukan kurkkasin, mutta en aio ostaa ainakaan verkosta lenkkareitä.

Lisäsin sanavahvistuksen takaisin, mutta näkevät ne jotkut näköjään senkin vaivan.

Kommenttien hyväksyminen on minusta kuitenkin turhan työlästä puuhaa. Eikä kai itse kommentteihin saa pöpöjä upotetuksi, senverran simppeli tämä kommentti-editori on.

Ripsa kirjoitti...

Spämmit ovat ikävä asia sen takia, että esimerkiksi minulla on englanninkielisiä ystäviä jotka saattavat hyvinkin ottaa ja kommentoida jotakin juttua.

Että mistä sitten tietää kuka on vain hullulla päällä ja lähettelee päättömiä juttuja huvikseen ja kuka taas on istuttanut jonnekin jonkun kaamean viruksen?

Minä sain sellaisen, mutta se oli mato, kun hain tietoja globalisaatiosta. Teksti oli suomalainen kaiken lisäksi ja ihan joltain asialliselta sivulta.

En tiedä miten ne sen tekevät.

anitak kirjoitti...

Minulla sananvahvistus on ollut päällä alusta asti, pari kolme kertaa on spämmi päässyt lävitse, mutta ei blogin olemassolon aikabn tuollaista viruksenlevittäjää.

Ystävien kommentit tunnistaa sitä, että ei ne kauheasti kiittele, kehu ja lähettele jumalansiunausta, eiväkä kehota käymään omalla saitillaan.

anitak kirjoitti...

PS. Otsikon pitäisi olla Vahingossa viisastuu.