Kaikki on hyvin niin kauan kun nuoriso kapinoi ja ärsyttää aikuisia vaatteillaan, puheillaan ja teoillaan. Joku väitti, ettei töhryissä ole yhteiskunnallista sanomaa. Kyllä niissä on vahvasti sanomaa, siksi ne suututtavatt ns. kunnon kansalaisia. Sähkökaappien ja rännien viestejä kannattaa tutkia.
Lisää ottamiani kuvia Törkyfestareista löytyy Picassan valokuvakoelmasta otsikolla Törhyfest Helsingissä.
En osallistunut mielenosoituskulkueeseen, joka uutistietojen mukana riistäytyi väkivaltaiseksi, vaan menin luokkatoverini kari Haklin valokuvanäyttelyn avajaisiin, jotka olivat Törkyfestin naapurissa, Kaupunginmuseossa. Siellä oli niin paljon porukkaa, että valokuvia ei ihmisten seliltä nähnyt. Täytyy mennä toisen kerran katsomaan niitä.
PS. Portugalintaitoisille kirjallisuudenystäville. Jose Sarmago on ryhtynyt bloggaajaksi. Hänen bloginsa löytyy täältä. Myöhemmin on luvassa blogin englanninkielinen käännös.
3 kommenttia:
Kiitos vinkistä, täytyy käydä tutustumassa Haklin kuviin! Kävin lukemassa kaupunginmuseon esittelyn näyttelystä, katukuvat ovat aina miellyttäneet itseäni.
turussa taas on ehdotettu otettavaksi grafitien suhteen mallia philadelphiasta: annetaan laillisia paikkoja graffiteille.
helsingin stop töhryille- liike on älytön.
tämän päivän turunsanomien verkkosivuilta voi lukea:
www.turunsanomat.fi
Kiitos linkistä, kävin lukemassa jutun. Hieno se laillinen graffiti, kävin kuvaamassa sitä viime syksynä.
Turku on kulttuurikaupunki Hesaan verrattuna. Kenties Turusta löytyy tilaa Miina Äkkijyrkän lehmillekin.
Lähetä kommentti