torstaina, joulukuuta 07, 2006

Sanaton tarina

Klikkaa isommaksi

Valokuvatorstain tämän viikon aihe on Sanaton tarina. Löysin kuvan tarinan Uutelan metsästä. Tuhmat lapset tietävät, että joulun alla tontut muuttuvat ilmiantajiksi.

PS. Lisäsin alempana olevaan itsenäisyyspäivän merkintään isänmaallisen ja epä-älyllisen mielipiteen sekä kuvan, jota Blogger ei eilen suostunut lataamaan.

5 kommenttia:

marja-leena kirjoitti...

Anita, Jotain on mennyt vinoon, En voi lukea blogiasi kun äät j ööt ovat mennyt tämmöiseksi esim.
älähtää

Anonyymi kirjoitti...

Riekottoman näköinen tonttu

Anita Konkka kirjoitti...

Hei Marja- Leena,

koska huomasit, ettei skandeja ( ä ja ö) voi lukea? En ole tehnyt blogissa muutoksia viime aikoina, viimeksi tein silloin kun vaihdoin nahkaa siniseksi. En ymmärrä mitä on tapahtunut.

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettinyt tätä samaa asiaa kuin marja-leena. Siinä yhteydessä,kun vaihdoin Betaan, kävi näin. En tiedä millaisiasta säädöistä voisi olla apua. Firefoxi on selaimenani ja jos käytän Mozilla Thuderbird-sähköpostiohjelmaa, lukee se fontit oikein. Sitä en kuitenkaan tynkäisyytensä takia käytä, vaan Microsoftin Outlookia, joka ei muunna merkkejä. Myöskään Outlook Expres ei tunne ääkkösiä, mutta varhaisempi, läpsyssä oleva Office-versio ei ole moinaskaan. Tässä pöytäkoneessani on Office 2003.Olen ottanut kannan, että Beta mikä Beta. Selainta en kuitenkaan vaihda. Tämä ongelma koskee siis Bloggerin lastun kommenttiloorasta tulevia viestejä.

marja-leena kirjoitti...

Anteeksi kun en mustanut käydä komentteja lukemassa uudelleen. Humasin muutoksen juuri tämän postauksen kansa. en ole huomannut muissa bloggerissa, vai ehkä en muita suomalaisia blogger-blogia lue? Käytän Macin Safaria. Mutta juuri kokeilin Operassa ja siinä näkyykin hyvin. Hmmm.... Kommentit ovat OK.