perjantaina, huhtikuuta 30, 2010

Vappulokki

Tämän linnun bongasin Vuotalon seinältä, kun olin matkalla kirjastoon. Kuvasin Antti Kolin lintukuvan. Hänellä on näyttely Linnut ja meri Vuotalossa toukokuun 15. päivään asti. Jos satutte liikkumaan Vuosaaressa päin, käykääpä katsomassa. Taustan heijatukset eivät kuulu alkuperäiseen Kolin kuvaan.

Iloista vappua kaikille, jotka sitä viettävät. Minä vietän Työn päivää työn ääressä ja muistelen kaiholla Kiilan 60-luvun vappulounaita. Johtuuko iästä, ettei nykyään ole kivoja vappuja? Taiteilijatalossakaan ei enää ole vappupäivän brunssia, johon kokoontuivat ystävät ja ystävien ystävät.


2 kommenttia:

Pankin talkkari kirjoitti...

Näin keväisin tulee vastustamaton halu päästä etelään, helsinkiin. Katsomaan näyttelyjä ja lokkeja ja ihmisiä - tai mitä vaan - ylipäänsä pidemmällä oleva kevättä.

Kunhan lapset ovat isompia, lupaan itselleni ettei mikään minua siinä toiveessa estä ü

Kaunis on kuvasi, ja pisti taas harmittelemaan täällä olevan kulttuuritarjonnan vähyyttä.

Luin kirjastokissajuttujasi. Tulin tuossa joulun alla lukeneeksi sen kirjankin. Ei mitenkään ihmeellinen elämys, mutta söötti. Opetti ainakin sen, että sellainenkin ilmiö maailmalla on. Suomessa en ole kuullut kirjastokissoista..

Teidän Ninni on kuin meidän Syltty. Nätti. Kirjastokissa ü

Hyvää vappua!

Ps. Naakkojako ne ovat tuossa alemmassa postauksessa? Olen aina pitänyt varislinnuista niiden nokkeluutensa vuoksi. Meitä viihdyttävät harakat ü

Anita Konkka kirjoitti...

Hyvää vappua sinulle, Pankin talkkari. Naakkojahan ne.

Kirjastokissat -kirja on minulta vielä kesken. Saattaa jäädäkin kesken, kun se pitää palauttaa. Kirjasto karhuaa sitä. Jossain dsuomalaisessa maalaiskirjastossa kirjastokissa voisi hyvinkin viihtyä.Ninnille se virka sopisi hyvin. Se ei tykkää ulkona, vana lojuu mieluummin kirjojen päällä ja vahtii minua.