perjantaina, huhtikuuta 16, 2010

Hiirenkorvalla


Vadelma on hiirenkorvalla palstalla. Toivottavasti
ei tule pakkasöitä, ettei korvat paleltuisi. (Klikkaa kuva isommaksi)

Raparperin taimet mönkivät kuolleiden lehtien alta esiin.
Niiden hiirenkorvat näyttävät korvasieniltä muodoltaan.

Kuvat ovat eiliseltä päivältä, jolloin pyöräilin Stockan Hulluille päiville ostamaan halpaa polkupyörän jalkapumppua, mutta se oli loppuunmyyty. Turha reissu harmitti. Pyöräilin takasin palstan kautta. Siellä joka päivä jotain uutta ( kuin Hulluilla päivillä). Puutarhuri minussa iloitsee, kun taivaalta sataa tuhkaa, se on hyvää lannoitetta. Onneksi en ole matkalla mihinkään tällä hetkellä, vaan istun tiukasti työpöydän ääressä tekemässä kirjaa jonka pitäisi joskus valmistuakin. On muuten mahtavaa kun luonto näyttää voimansa ja pysäyttää lentoliikenteen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I knew it! jotain positiivista l;yt'isit

Maelka kirjoitti...

Heips,
Mustaa ja Valkoista haaste jatkuu Irwikissin johdolla. Tervetuloa uudelleen mukaan.

Ripsa kirjoitti...

Täällä satoi aamulla lunta. Tuulee lujaa ja kylmästi. Ei haluta lähteä fillaroimaan minnekään. Ihmiset liukastelevat, kun lumi otti ja jäätyi, vaikka aurinko paistaa. Omituinen keli.

Tuossa parvekkeen edessä kirsikkatuomi on paisutellut lehtiään jo jonkin aikaa, nyt se heiluu eestaas ja heiluttelee käsiään lämmitäkseen.

Sitä paitsi fillari pitäisi pestä eikä siitä tule mitään niin kauan kuin jäätä kestää ja pohjoistuulta. Oikea oivallus sinulta: tulivuoren tuhka todella tekee maan hedelmälliseksi, enkä käsitä miksi tuhkaa pidetään maailmanlopun merkkinä. Ilmeisesti Suomen köyhä maaperä nyt vain sitten on se kohtalo jota me tulivuorettomat emme ole ikinä käsittäneet!

Anita Konkka kirjoitti...

Täälläkin on tuullut kovaa ja kylmästi. Vuosaaren sillalla ei meinannut eteenpäin päästä, piti nousta pyörän selasta ja taluttaa sitä kun menin palstalle tänään karsimaan viimevuotisia vadelman varsia.
Tulivuorista on hyötyä - ja itseriittoisille EU-kansalaisille, ynnä muille länsimaalaisille vähän ajattelmisen aihetta. Ei ihminen oloe luonnon herra vaikka luulee olevansa.