lauantaina, lokakuuta 31, 2009

Valokuvatorstai:Vuorenpeikkojen luolassa

Tämä  peikkoluola löytyi  kotoa.Ja tämä luola Uutelasta.   Peikko   seisoi luolan suulla, mutta kun menin lähemmäksi, se katosi.


Valokuvatorstain 146. aihe  vuorenpeikkojen luolassa

7 kommenttia:

tetra kirjoitti...

Kaunis on luolanpaikka. Ja noi kristallipallot voi näyttää...vaikka peikkojaki ;D

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Jo vain net sen killa pakkaa tekemhän.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno peikkoluola.

Onko sulla jo tuollainen kissa, joka on blogisi kuvassa? Kiinnitti huomiotani, koska minulla olisi juuri tuon näköinen hieno kissa, jonka haluaisin sisäkissaksi. Löysin sen ja pennut noin kolme kuukautta sitten. Kissa on aivan kesy, ei villikissa. Pennut ovat aika arkoja ja asuvat tällä hetkellä navetassa.Emo ja pennut on leikattu ja rokotettu. Jotenkin vain surullisia nuo kesäkissat... Tämä emokin on selvästi tottunut olemaan sisällä, ei mikään "työkissa."

Ei sillä mitään hätää meillä ole, mutta kelpaisi seuraneidiksikin. Pienikokoinen, kesy ja kaunis. Meillä se ei sisälle pääse allergian takia. Navetassa on kyllä lämmintä ja muita eläimiä.

Anita Konkka kirjoitti...

Voivoi, ei minulla ole kuvan kissaa, eikä mitään kissaa. Onkohan se emokissa karannut kotoa synnyttämään pentunsa johonkin "turvalliseen" paikkaan, ettei menettäisi pentujaan eikä ole osannut kotiin. Jossakin lähitiennoilla sen koti varmana on. Aika julmaa jos kesämökkilaiset ovat hylänneet sen luontoon. Mitä olet ajatelltu tehdä pentujen kanssa, nehän ovat jo luovutusikäisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Emokissa ei ole kenenkään kyläläisen, kaikilta on kyselty. Mutta tuolla hiukan kauempana on kuulemma varsinainen "kissatehdas" josta tulee koko ajan pentuja ja villikissoja ympäristöön, emo voi olla sieltä, kissa voi kulkea pitkänkin matkan. Se oli erittäin laiha, oksensi loisia, turkki oli erittäin huonossa kunnossa vaikka oli vielä lämmin ilma, löysin pennut ison tukkikasan alta, ihmettelin että mikä kumman eläin tuolla ryömii... aika operaatio oli saada ne pois sieltä.

Ajattelin vain kysäistä kun kuvan kissa on ihan samannäköinen kuin tämä kissa, kuvasta päättelin että ehkä pidät tuollaisista kissoista.
Yksi pennuista on aivan äitinsä näköinen, paitsi että se on todella suurikokoinen poikakissa. En ole mihinkään niitä kaupitellut, kun ihmisistä ei välttämättä tiedä hoitavatko varmasti hyvin ja annan vain sisäkissoiksi.. tutuilla puolestaan jo on kissansa tai ovat allergisia. Pentuja on kolme, punaraitainen uros, mustaruskeavalkoisen läikikäs narttu ja punainen uros, jossa on valkoisia läikkiä. Näillä näkymin jäävät meille, on leikattu, rokotettu jne. Ennestään meillä oli yksi kissa, kyllähän nuo tuolla menevät, kunhan vain tulevat keskenään toimeen. Emo oli ensin äkäinen, mutta se johtui onneksi vain pennuista.

Et ilmeisesti ole kissaa vailla, mutta kiitos vastauksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Lisään vielä, että ikävä kyllä kaikista valistuskampanjoista huolimatta kesäkissoja riittää, esimerkiksi tuohon läheiselle huoltsikalle jätetään kesäkissoja, joita joutuu loukuttamaan. Itse en ole yhtään kissaa ottanut 21v aikana kun tässä olen asunut, kaikki kissat joita on ollut, olen loukuttanut luonnosta - itse asiassa nyt tuonne on ilmaantunut taas uusi kissa, jolle täytyy loukku virittää. Huoh. Ne tulevat talven tullen meille, koska navettaan pääsee kissanluukusta ja siellä on ruokaa ja lämmintä. Hyvä tietysti niin, mutta murehdituttaa, kun kaikkia ei voi pitää, kissat ovat tarkkoja reviiristään eivätkä tule toimeen. Eläinsuojeluyhdistys ei ota villikissoja, saa nähdä miten tämä uroskissa loukussa käyttäytyy. Jos se ei ole villi, täytyy koettaa etsiä sille jokin paikka. Se on valtavan suuri mustavalkoinen läikikäs, luultavasti uros. Sekään ei ole kenenkään, kissatehtaalta todennäköisesti sekin. Kylällä tunnetaan toistemme kissat, joka syksy näitä kodittomia on ollut, mutta tämä vuosi on kyllä ollut ennätys.

Anita Konkka kirjoitti...

Oranssinvärinen kissa olisi ihana, olen aina toivonut että minulla olisi sellainen, mutta ongelmana on se että kuka kissaa hoitaa, kun olen matkoilla. Missä päin Suomea ne kissat ovat? Voisit kirjoittaa minulle osoitteeseen akonkka@gmail.com