perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Rappion estetiikkaa

Blogilista päivittää omia aikojaan tätä blogia. Sen logiikka ei ole minulle vieläkään selvinnyt. Kokeilen hyväksyykö lista tämän postauksen, ettei väitä haamupäivitykseksi. Aiheena on Valokuvatorstain 85. haaste: Rappion estetiikka.

Kreikkalainen pylväikkö on naapurissa. Se edustaa estetiikkaa, "mäyräkoira" ja kaljapullot rappiota. ( Klikkaa kuvat isommiksi).
Kreikkalainen pylväikkö on kauniisti ajan patinoima, mutta jotenkin absurdi näky metsän keskellä. Nyt sen ympärille ollaan tekemässä muotopuistoa. Paikka näyttää kalsean alastomalta. Kuluu varmasti vuosia ennen kuin puistosta tulee viihtyisä.

Edit. myöhemmin. Arvasin oikein tämän oikean päivityksen Blogilista on luokitellut haamupäitykseksi, eikä ole kelpuuttanut päivittyneiden blogien listalle.

8 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Mikä ihme on haamupäivitys? Miten tietää että semmoinen on ollut?

Olen huomannut muidenkin ihmisten sanovan siitä.

Anita Konkka kirjoitti...

Bligilistalla blogin nimen vieressä on pieni sininen ympyrä, jonka sisällä on i-kirjain, se tarkoittaa infoa. Sieltä näkee milloin blogi on päivittinyt, muka!

Mun infossa lukee tällä hetkellä, että haamupäivityksiä klo 14.09 lähtien. Päivitin blogini puoli neljän maissa ip. En ymmärrä mistä Blogilista on keksinyt ne haamupäivitykset. Jos niitä tulee paljon, Blogilista ei noteeraa blogia, ja niin esim. tänään päivittämäni blogi saattaa ilmestyä Blogilistalle vasta huomenna iltapäivällä, jos silloinkaan.

SL kirjoitti...

Olette saanut Blogging with a Purpose -plakaatin!

Tässä taitaa olla vähän kirkulusta, kun sain sen Ripsalta...

Ripsa kirjoitti...

Ei se mitään Sami, yhtä perhettähän tässä aletaan kohta olla koko konkkaronkka!

Teemu kirjoitti...

Tuntuu, että välillä Blogilista huomaa päivitykset, ja joskus ei. Juuri äsken kun kävin sivustolla niin jokunen blogi siltä oli jäänyt huomaamatta. Ei siis kannattane luottaa sen informaatioon vaan tarkistettava päivitykset blogeista manuaalisesti.

Vt kirjoitti...

Blogilista ei ole huomioinut monien Bloggerin blogien päivittymisiä enää aikoihin. Toisaalta se ilmoittaa olemattomista päivityksistä sen verran usein, ettei mitään vahinkoa oikeastaan tapahdu.

Juhana Harju kirjoitti...

Ylempi kuva sisältää todellakin hauskan jännitteen. Kuva olisi auennut hienosti ilman selityksiäkin. Valon hohdekin sopii hyvin kuvaan.

A-K.H kirjoitti...

Kai sen Aurinkolahdenkin sietää, jos on Olvia. Olen yhtä tiedoton haamupäivityksistä kuin ripsa, koska en tutki blogilistaa. Kun sinne heittää bloginsa, niin soromnoo, vai miten ne saksalaiset sanovat.