perjantaina, huhtikuuta 04, 2008

Blogilista??

Koepostaus. Jostain syystä Blogilista ei suostu ottamaan listalle eilen iltapäivällä kirjoittamaani Politiikkaa- kirjoitusta. Onkohan se poliittisesti epäkorrekti? Kokeilen nyt huoliiko se tämän vai olenko joutunut mustalle listalle.

11 kommenttia:

Ripsa kirjoitti...

Tuo katti näyttää just meidän Rudilta, siltä joka katosi. Rottaa se yleensä oli sisälle tuomassa.

Kävin katsomassa tuota blogilistaa ja kyllä se on monimutkainen järjestelmä. Siellä on kanavia ja siellä on "Muuta tietojasi" monessa kohtaa ja vaikka mitä. Mutta ei varoiteta tallentamasta liian aikaisin, joka vie bloggari-raukan alkupisteeseen.

Katselin sitä kärkilistaa, josta viikko sitten tai jotain oli kyse ja minusta se vaikutti äärettömän heterogeeniseltä. Ei siellä nyt pelkästään lapasia kudottu.

Täytyy joskus kun on aikaa katsoa tarkemmin mitä siellä on.

Aivan tolkuton määrä noita suomalaisia bloggareita kyllä on.

Anita Konkka kirjoitti...

Blogilista on käyttäytynyt oudosti viime aikoina. Listalle on ilmestynyt blogeja joita ei ole päivitetty yli vuoteen. Jos on kirjoittanut kaksi postausta saman päivänä, niin myöhäisempi postaus on tulkittu haamupäivtukseksi ( tai lukuisiksi haamupäivityksiksi) eikä sitä ole päivitetty listalle. Ovet kuulemma tekemässä uudistuksia listaan. e3hkä sekavuudet johtuvat siitä

Anita Konkka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anita Konkka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
a-kh kirjoitti...

Siinä on kissa hätää kärsimässä, vai olisko tämä sadusta "Hiiri kissalla räätälinä.".

a-kh kirjoitti...

Ripsa

ja meitä tolkuttomia suomalaisia.

Anna Amnell kirjoitti...

Anita,
minulla on samoja kokemuksia Blogilistasta.

Tämä auttaa usein: Kirjoita blogikirjoitukseesi testikommentti. Silloin blogi päivittyy.

Picasasta tai Flickristä näkyvät kuvat, varsinkin ilman tekstiä, näkyvät haamupäivityksenä. Täytyy kirjoittaa vaikkapa vain yhden sanan testikirjoitus, jotta blogi tulee näkyviin.

Monesti mikään ei auta, vaan kirjoitus päivittyy vasta seuraavana päivänä. Silloin bloggaaminen tuntuu vähän samalta kuin kirjoittaisi omaan päiväkirjaansa. Ehkä joku lukee tämän joskus..

Anitak kirjoitti...

Kiitos neuvoista, täytyypä kokeilla seuraavan kerran tekstikommentilla, jos Blogilista ei suostu päivittämään uutta postausta.

Sedis kirjoitti...

Haamupäivitys on muutenkin aikamoista kvasi-informaatiota.

Tunnen syyllisyyttä. Aikoinaan minä ehdotin uudessa blogilistassa jatkettavaksi sitä aiempaa käytäntöä, jossa huutomerkki toimii uuden päivityksen merkkinä.

Ongelma on siinä, että jos tekniikka ei siinä yhteydessä toimi - syitähän voi olla periaatteessa monia, myös tahallinen poistaminen aktiivipalveluksesta eli ruksi ruutuun ja tämä blogi ei päivity - se antaa disinformaatiota.

Itse poistaisin päivitysmerkinnän, jos sitä ei saa toimivaksi.

Ajattelen itse niin, että haamupäivitys-maininta ei ole suuri ongelma, joskin tarpeeton, mutta päivittämättä jättäminen on.

Anita Konkka kirjoitti...

Minä en ole niitä huutomerkkejä koskaan seuraillut. Käytän suosikkilistaa, jolta näkyy milloin blogi päivittyy.

Juhana Harju kirjoitti...

Täten juhlallisesti ilmoitan, että olet saanut 'Blogging with a purpose' -tunnustuksen. Ohjeet blogissani. ;-)