lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Aurinkolahdessa lauantaina klo 11.00

Valokuvatorstaissa kootaan tällä viikolla digitaalista kuvapeittoa. Tarkoituksena on, että osallistujat kuvaavat viipaleen elämästä laukaisemalla kameransa yhtäaikaisesti lauantaina 1.9. kello 11.00.

Simo ( 3 v.) katselee metrovideota, jossa hänellä on pääosa. Kun yritän ottaa hänestä kuvan, hän kääntää päänsä poispäin ja näyttää kieltä. En saanut enempää kuvia h-hetkestä, koska kameran paristoista loppui lataus.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kyllä aito hetki, pala elämää :)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on juuri "oikean" oloinen tunnelma - jos sellaista voi tällaisessa haasteessa määritelläkään. Meillä lapset olivat kiltisti paikoillaan - karkkipussien lumoamina ü

Anonyymi kirjoitti...

Aurinkolahdessa minäkin kuvasin, mutta ulkona! Mainio kuva sinulla ei lapsia voi pakottaa mihinkään ilme on mitä parhain. ;)

KirsiMy kirjoitti...

Niitä kielennäyttö- ja kieroonkatsomiskuvia on kiva sitten aikuisena katsella.

Mari kirjoitti...

Tuo kielennäyttö tekee tästä Kuvan!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille kuvan kommenteista.

Parhaat jutut syntyvät yleensä sattumalta - myös kirjoittamisessa. Jos suunnittelee ja sommitelee kovin tarkasti etukäteen, niin ei siitä tulee "elävää juttua".

Kolmivuotiasta poikalasta on aika vaikeata kuvata, kun se on koko ajan liikkeessä, paitsi silloin kun se istuu tietsikan ääressä katsomassa metron kuvia tai Myyrä-dvd:tä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno ja luonnollinen kuva.

Anonyymi kirjoitti...

Selvästi kiellellisiä taipumuksia tällä herralla. Tulevia kielimiehiä, sanaseppoja? Kielestähän ja kieleltä ne sanat lähtevät, joista syntyvät tarinat. Tämä kuvakin on yksi tarina. Harmistus, kun patterista loppui virta kesken hyvän hetken.