perjantaina, elokuuta 10, 2012

Lukijoita

Lukijoita  Helsingin metrossa.  Minua  kiinnosti mitä he lukivat, mutta en kehdannut  kysyä.
Tässä luetaan jollakin  New Yorkin  metroasemalla  kirjaa To  the  Finland Station, kirjoittanut  Edmund  Wilson. 

 Parempi kuva Wilsonin  kirjan  lukijasta löytyy täältä:   http://www.flickr.com/photos/madamfou/7746173266/in/faves-81423970@N03/

Lisää  kuvia New Yorkin metron lukijoista ja kirjoista mitä  he lukevat:

http://undergroundnewyorkpubliclibrary.com/

http://www.flickr.com/photos/madamfou/sets/72157628487660797/

Facebookissa  New  Yorkin metrolukijoista on oma  sivustonsa, joka  päivittyy jatkuvasti  uusilla lukijakuvilla :   https://www.facebook.com/UndergroundNYPL

Nämä linkit  pelastin itseäni varten Facebookista,   jonne  kaikki linkit  hukkuvat  jatkuvassa  päivitysten virrassa.  Toivottavasti   myös jollekin muulle on iloa linkeistä. 

  Itse luin viimeksi  Helsingin metrossa viimeksi  Coletten  Chériä, kun  en  sateisena päivänä  viitsinyt lähteä  polkupyörällä  liikkeelle.  Chéristä  kirjoistan myöhemmin  tänne, jos vain ehdin. Tänä yönä en jaksa enää kirjoittaa.

4 kommenttia:

Hanna-Riikka kirjoitti...

Itselläni on lähes aina käsilaukussa mukana sekä kirja, että muistivihko. Koskaan ei tiedä milloin iskee tarve lukea tai kirjoittaa jossain julkisella paikalla.

nokisuu kirjoitti...

Minä luen aina metrossa, paras tapa ehkäistä epätoivottua häiriötekijää iskemästä. Asiallisiin kysymyksiin vastaan aina :)

Anita Konkka kirjoitti...

Kirja ja muistilehtiö ovat hyviä suojia julkisella paikalla. Minullakin on aina kirja mukana metrossa. Helsingissä metromatkat ovat New Yorkiin verratuna niin onnettoman lyhyitä, että ei niiden aikana ehdi paljon lukea.

Marja-Leena kirjoitti...

Kirjoitin kuvien kanssa ko. aiheesta jotain samantapaista blogissani 25.6.12 :)


Marja-Leenan kirjahylly