maanantaina, syyskuuta 06, 2010

Silmän iloja - ja tilastoja


Neulegraffiteja Helsinginkadulla.

Tunnustus: Minulla on katutytön sydän kun  ilahdun katutaiteesta:  graffiteista, hiphopista,  breakdancesta. 


Valokuvatorstain  174.haaste on yksinkertaisesti  ilo. (Klikkaa kuvat isommiksi)


 Tilastoja.   Bloggerissa on  uusi ominaisuus: Tilastot. Ne löytyvät  Asetuksista. En olisi  huomannut ominaisuutta, ellei  K-blogin Jenni  olisi  kertonut.  Entisenä Tilastokeskuksen työntekijänä  minua    kiinnostavat kaikenlaiset tilastot.  Bloggerin tilastot poikkeavat  huomattavasti  Site Meterin ja   Extreme Trackingin tilastoinnista. Bloggerin  poikkeama  on yläkanttiin:  tänään (klo 20  mennessä)   sivua on katseltu 234, eilen 252 kertaa, elokuussa  5819  ja koko kesänä 13 060 kertaa, mikä on  paljon ottaen huomioon  että  kesällä  en  paljon bloggaile. Kolme  katsotuinta juttua ovat olleet:  Suomalaista huumoria, Skype-ongelma ja Sukupuolineutraali.  Eniten kävijöitä on tullut  Parnasso-blogistaMataleenan  blogista ja  Blogilistan omista suosikeista. En tiedä   millaisia tilastointimenetelmiä Blogger käyttää. En myöskään  Site Meterin ja Extreme  Trackingin menetelmiä.  Luultavasti   kävijäluvut kohoaisivat, jos ottaisin käyttöön    niiden  maksulliset versiot. 

6 kommenttia:

savisuti kirjoitti...

Nämä neulegraffitit ilostuttaa ketä tahansa ohikulkijaa! Hauskaa että on tyttöjä jotka jaksaa näitä neuloa ja viedä eri puolille kaupunkia. :)

Arle kirjoitti...

Neulegraffitit ovat hyväntuulisia ja valloittavia!

Ripsa kirjoitti...

Muistaakseni joku vuosi sitten oli iso uutinen: pojat virkkaavat!

Onko mahdollista että pojat olisivat oppineet myös kutomaan?

Anita Konkka kirjoitti...

Ehkä ovat oppineet ja kutovat nykyään neulegraffiteja.

Marjattah kirjoitti...

Enpäs vielä näin iloisia neulegraffiteja ole nähnyt! Johtuu varmaan kuvaajasta.
Kiitos linkkivinkistä! Mainio juttu, en olisi huomannutkaan. Jatkankin hyvän kierrättämistä :)

Anna Amnell/Blogisisko kirjoitti...

Olen huomannut, että bloggaaja tekee itsensä tarpeettomaksi: kävijöitä riittää vaikka on lomalla tai pitää muuten taukoa. Ihmiset hakevat tieoa ja pysähtyvät lukemaan usein pitkäksikin aikaa. Google Translate kääntää suomen joihinkin kieliin aika hyvin.