tiistaina, syyskuuta 14, 2010

Katutaidetta HelsingissäKoditon  mies  Eduskuntatalon  rakennustyömaan aidassa.  Tuli  Saarikoski mieleen. Vaikkei Saarikoskella tainnut noin isoa  nenää olla.


Maikki Rantalan  Hedelmäunelma  samassa  aidassa. 


Yksityiskohta   Hedelmänpoimijoista. Hedelmät ovat  tekstiilipalloja  ( klikkaa kuvat isommiksi, niin näet  paremmin).  Bongasin kuvat eilen, kun kävelin Eduskuntalon  ohitse.  Silmä ilahtui.   Kivaa että  Helsinki, että  on luopunut  tiukkapipoisuudesta katutaiteen suhteen.   Asiasta enemmän  Multicoloured Dreams -blogissa.   Multicoloured Dreams -projektilla on myös oma  Facebook-ryhmä.


Tämä  lintunen on  myös  Eduskuntatalon luona.

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Viimmesen päälle taidetta ovat. Paljon huonompaa olen museoissa nähnyt.

Iisi

kesän taikaa kirjoitti...

Kyllä nuo kummasti piristävät ankeaa seinää.
Hedelmänpoimijat näyttää tosi upealta, kiva idea tuo kangas tuossa työssä. Mittakaava välittyy hyvin kun voi vertailla vieressä olevaan työmieheen.

Ripsa kirjoitti...

Joku on voinut muistella Yo-lehden Nenän pakinoita. Onkohan niitä julkaistu kirjan muodossa koskaan? En ainakaan muista nähneeni sellaista kirjaa.

Anita Konkka kirjoitti...

Nenän pakinat on julkaistu 1995. Kirjaa löytyy nettikirjakaupoista.

Hirlii kirjoitti...

Hieno juttu, että Helsingissä on peräännytty tästä "Stop Töhryille" ideologiasta, jota muuten käytiin Turkuunkin tarjoamassa, mutta sitä ei otettu vastaan vaan päinvastoin luodaan tiloja/paikkoja graffareiden töille.