keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Kallvikin keltaruusu


Tämä ruusu löytyi iltakävelyllä Kallvikin rannasta.

Elviksen ystäville löytyy Texasin keltaruusu täältä.Blogisisko lähetti jonkin aika sitten tunnustuspalkinnon. Valitsin kolmesta kuvasta ylläolevat sydämet, jotka lähetän eteenpäin seuraaville blogeille:


Jos sydämet ovat liian hempeitä, niin ne voi käydä vaihtamassa täällä.

7 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Kiitos paljon tunnustuspalkinnosta, tämä oli todella mielusta yllätys :=D

Lasse kirjoitti...

..äh, näitä ikuisia kirotusvieheitä: siis mieluinen, ei mielusta yllätys!

Avatar kirjoitti...

Avatarkin kiittää! Lähettäisin minäkin eteenpäin sydämiä, mutta olen vielä vähän epävarma linkeistä. Joskus sen tekeminen onnistuu, joskus ei.

Sainpahan linkin avulla itse rohkaisua Valokuvaterapia Blogista!

Anita Konkka kirjoitti...

Linkin tekeminen Bloggerissa on helppoa. Avaat sen blogin johon haluat tehdä linkin. Sen jälkeen maalaat ( = valitset) blogin url-osoitteen ( http:// jne) selaimen osoiteriviltä, kopioit (Ctrl+ C) osoitteen ja menet takaisin blogisi tekstinmuokkaus-tilaan ja maalaat(valitset) sen blogin nimen, johon haluat linkata, klikkaat auki tekstin muokkaustilan ylärivissä olevan linkkikohdan (se on Bloggerissa ennen rivintasaus vasemmalle -kohtaa), liität kopioimasi blogiosoitteen ( Ctrl+V painikkeilla) aukiolevaan kohtaan. Jos siinä kohdassa lukee http:// niin deletoi se ensin ja liitä sen jälkeen linkattavan blogin url.

Kokeile toimiiko linkin tekeminen näillä ohjeilla.

Entiseen aikaan ( noin 15 vuotta sitten, kun aloitin nettielämäni) linkittäminen kuului nettietikettiin, mutta nykyään nettietiketti on unohtunut, keskustelupalstoillakin lyödään ihmisiä kuin vierasta sikaa.

rniemi kirjoitti...

kiitos kukkaketoni saamasta sydämestä, kirjallisuus, puutarha ja kukat ovat mukava kirjoittamisen aihe.

Ripsa kirjoitti...

Anita, minun on kiitettävä sinua, vaikka asia vaikuttaisikin henkilökohtaiselta, niin se ei ole.

Huomautuksesi kiinanruusun paikasta teki tehtävänsä: nyt länsi-ikkunalla ovat sekä kaktukset että kiinanruusu, joka rupesi kukkimaan!

Nimittäin kasvien elämä, kukkiminen, kiipeily pitkin seiniä, niiden omapäinen tapa reagoida läheisyyteen - ja joo, puhumiseenkin, EI ole yhtään sen vähäisempi asia kuin aurinko ja multa! Kumpaakin kasvailla nyt on. Ja niitä katsellessa unohtuvat arjen harmit kaikenlaiset. Aivan samalla tapaa Kallvikin ruususi oli herättänyt sinut.

Mutta se ei taida kiinanruusu olla ruusu lainkaan?

Anita Konkka kirjoitti...

Mulla ei kuki sisällä mikään, ei kiinanruusu eikä posliinikukka. Lehtikaktus kukki kerran. Sääliksi käy huonekasvejani tässä asunossa. Ulvilantiellä kaikki kukkivat, se oli paljon valoismapi asunto. Mistähän ruohokasvattajat hankkivat lamppunsa, joissa saavat ruohon kasvamaan komeroissaan? Sellainen lamppu minunkin pitäisi hankkia posliinikukalle, että se rupeasi kukkimaan.