tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Humoristista

Valokuvatorstain tämän viikon aihe on: humoristinen. Kuvasin lumiukon joulukuun alussa. En muista mikä päivä se oli, mutta silloin satoi Helsingissä nuoskalunta niin paljon, että Taiteilijatalon lapset aikuisten avustamina loivat pihalle lumiveistoksia. Lumiukko on syönyt niin paljon lunta, että se pitelee pulleaa mahaansa. Sen vieressä istuu lumikissa. Minulla oli vaikeuksia kuvan ottamisessa, kun piti saada sekä ukko että kissa. Ukon jalat eivät mahtuneet samaan kuvaan. Kun on ukko, niin pitää olla myös akka. Tässä on hänen akkansa lähikuvassa:

PS. On Helsingissä ollut joskus ennekin yhtä lumettomia talvia kuin nyt. Kurjaahan se on kun ei pääse tekemään lumilinnoja eikä - ukkoja ja -akkoja.

5 kommenttia:

Nohna kirjoitti...

Onpa mukavia kuvia!!

Paju kirjoitti...

Kasvatin kuvan suureksi. Hyvin näkyvät lumiukon pulleaa mahaa pitelevä käsi ja kisumisu. Lumiakka kruunaa hyväntahtoisen huumorikuvalkadin ;)

marja-leena kirjoitti...

Kiva lumiukko, kissa ja akka!! Muuten täällä parasaikaa sataa paljon lunta...

Leonoora kirjoitti...

Täällä idässä on nyt reilusti lunta, suunnitelmissani onkin lähitulevaisuudessa luoda torpan pihalle ellei lumiukko- ja akka-armeijaa, niin ainakin lumikissa, kissani haudalle.
Toivottavasti lumipeite pysyy siihen asti, edellinen kun suli vesisateissa nopeasti näkymättömiin.

Varmasti nuo kuviesi lumi-ihmiset ja kissa tuovat ohikulkijoille iloa! Kuin myös kuvien katselijalle :D

A-K.H kirjoitti...

Onpa asiinä tarkasteltavana koko profiili.