tiistaina, heinäkuuta 20, 2010

Neulegraffiti

En ole aikoihin julkaissut   kuvia graffiteista. Tämä  neulegraffiti Aurinkolahden  rannalla  ilahdutti silmääni eilen, kun olin menossa lapsenlapsi  Alisan kanssa   uittamaan   Totti-koiraa Uutelaan.  Kun kuvasin    valotolpan graffitia   muutama ihminen pysähtyi ihailemaan sitä.  Neulegraffitit eivät jostain syystä   herätä    yhtä    suuria aggressioita kuin  muut  graffitit.  Olisikohan se villalanka ja käsityöperinne joka pehmentää ihmisten mielet?  Ei  niitä töhryiksi haukuta. 


Neulegraffiti  toiselta puolen.   


Aurinkolahden valotolpat  keskiyöllä.    Neuleggraffiti  on tuolla taustalla lähempänä Uutelan metsän reunaa.(Klikkaa kuvat isommiksi)

Kalasatamassa  on  avattu graffitiaita.   Kun  hellekin on hellittänyt, niin ehkäpä pyöräilen sinne  jonain päivänä kuvamaan  spreijaamalla tehtyjä graffiteja.

8 kommenttia:

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Lämmin häivähdys --
villalanka suojelee
kylmettymästä.

R3 oli ensin: "paleltumiselta" mutta tiukkavillapipojen kielenvartijoiden pelosta vaihdoin 5-tavuiseksi. ;-)

Hauskaa kesää, ja varo palelluttamasta!

Reeta Karoliina kirjoitti...

Tuon neulegraffitin tekijä taitaa löytyä täältä:

http://hupsistarallaa.blogspot.com/

valopilkku kirjoitti...

Hauska neulegraffiti! Olen vain lukenut näistä, en ole nähnyt. Taitaa kulua aika paljon aikaa tekemiseen. Talvella nuo valotolpat vasta neuleita tarvitsevatkin, mutta mainiota, että on just helteellä puettu.

Anita Konkka kirjoitti...

Valotolpat ovat aika tylsän näköisiä, niitä saisi koristella enemmänkin. Neulegraffiti antaa väriä aneemisenväriselle Aurinkolahden rannalle. Kiitos Juhani runosta ja hauskaa kesää. Yritän varoa.

Ja Reetalle kiitos linkistä neulegraffitin tekijän blogiin. Kevyttä kesälomaa sinulle!

norsis kirjoitti...

Minä tosiaan tunnustan olevani osasyyllinen tähän graffitiin :D Lämmittää mieltä että siitä on pidetty :) Ihana runokin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minä niin mieleni pahoitin siitä Hesarin Aurinkolahtijutusta. Mutta on sen rantakadun talojen useallakin parvekkeella aivan uskomattomia "koristevirityksiä".

- exvuosaarelainen -

Anonyymi kirjoitti...

Ei ennen maailman aikaan vaan ollut grafiteeja, käytiin töissä ja mentiin nukkumaan ja ja aamulla töihin. Se oli sitä oikeaa elämää.

a-kh kirjoitti...

anita

Kivoja nuo pehmograffitit, mutta asiasta toiseen: olen tänä kesänä pyöräillyt siellä sun täällä ja huomasin Nauvoon mennessäni Brosvikin kohdalla postilaatikossa nimen Konkka. On sen verran harvinainen nimi, että saattaisiko olla sukulaispaikka?