keskiviikkona, heinäkuuta 07, 2010

MM-jalkapalloaUruguayn joukkueen kannattajia.

Katselen MM- jalkapalloa kameran  linssin lävitse televisiosta. Minua  kiinnostavat  yleisön  kasvomaalaukset ja  pelaajien  ilmeet. 


Diego  Forlán on juuri tehnyt Uruguayn  ainoan maalin.

Minun suosikkini on  Forlán vaaleiden kutrien ja hiuspannan takia.    Hyvä  pelaajakin  hän on, Uruguayn joukkueen kapteeni.  Toinen suosikkini on  nuori  Martin  Cáceres.   Hänestä   en  onnistunut nappaamaan  kunnon kuvaa. Täytyy yrittää uudelleen, kun Uruguay   pelaa  pronssista  lauantaina.

Lentävä maalivahti.

  Niin siinä kävi, että Hollanti voitti 1-3.  Alla  surullinen Uruguayn kannattaja.
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sentään vain 2-3!

Terv. Maximiliano Pereira

Sami Liuhto kirjoitti...

Useat kasvomaalauksista on todella hienoja. Eilen nuo uruguaylaisten maalaukset pistivät silmään, vaikka oranssi hehkui myös upeasti. Ja miten tyylikäs oli kruununprinssi ja kruununprinsessa!

Tuosta Forlanista sanoi joku, että sehän on kuin Björn Borg. Ghanalla ja Norsuunluurannikolla oli upeat peliasut, mutta tämän Maradonan elehtimiset kentän laidalla ja vähän kentälläkin taitavat jäädä näistä kisoista parhaiten mieleen. Siitä torvimökästä en niin välitä.

Ripsa kirjoitti...

Sami, satuttiin olemaan Italiassa vuosi sen jälkeen kun Italia oli voittanut kisat. Jostain syyystä silloin 12-vuotias poikani halusi ostaa otsanauhan jossa luki Forza Napoli.

Ja eikun poika-paralle huudeltiin joka kadunkulmassa: Diego Maradona! Che bello! Ja posket punaisina poika joutui sanomaan: non capisco, non capisco!

Tahtoivat poikaa pelaamaan kanssaan, mutta ei se jaksanut kun lämmintä oli 30-35 joka päivä.

Eljas Verve kirjoitti...

Pyytäisin mitä nöyrimmin, että lisäisitte arveluttavan kirjallisen blogini ns. blogroll listaanne. Blogini sopisi siihen sen yhden poistetun tilalle ;)

kunnioittavasti,

Eljas Verve

Anita Konkka kirjoitti...

Hei Eljas, ei tartte pyytää nöyrimmästi. Liitän blogisi blogrolliin kunhan ehdin - pienen tarkkailujakson jälkeen. Kesällä on niin paljon hommia että en ehdi tehdä ihan kaikkea hetkessä.