lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

Minun keittiöni

Jokapäiväinen näkymä keittiöstäni  ( klikkaa isommaksi)

Valokuvatorstain  125. haaste: keittiöIlmoitus kauppakeskuksen ovessa

Columbuksen kauppakeskus, josta ostan päivittäistavarani, osallistuu Earth Hour-ilmastotapahtumaan tänään kello 20.30-21.30.   Minäkin  vähennän valaistusta, mutta telkkaria en sulje, koska   Teemalauantai  esittelee   dokumentin   Jean- Luc Godardista, yhdestä  nuoruuteni suosikkiohjaajista, ja FST5:lta  tulee  Michel Houellebecqin   Alkeishiukkaset-romaaniin perustuvan elokuva.    Eilisen junamatkan aikana  luin Houellebecqin romaanin  loppuun,   vaikuttava  kirja toisellakin lukemisella. Elokuvaversio tuskin yltää  samaan, mutta aion   tallentaa sen myöhempää katsomista varten.

4 kommenttia:

Hilma kirjoitti...

Kiitos elokuvavinkistä! En ole vielä lukenut Houellebecqin romaaneja, mutta aion lukea pian - monet niitä kehuvat. Onkin tullut hyviä elokuvia Teemalta viime aikoina. Eilen katsoin ties monennenko kerran Hirosima, rakastettuni. Yhä edelleen se vaikuttaa vahvasti.

Elegia kirjoitti...

Suloinen sekamelska keittiössäsi.

Itse voisin pistää hämärän tullen pitkästä aikaa kynttilät palamaan. En kyllä muutenkaan pidä voimakkaasta valaistuksesta. Olen kohdevalojen ystävä.

Marjukka kirjoitti...

Kotoisen näköistä ;D

Armi kirjoitti...

Kiva katsella tämän viikon haasteen kuvia. Erityisesti minusta on mukava nähdä oikeita keittiöitä.

Meillä on kaupunkikeittiössämme muuten samanlainen espressokeitin kuin sinulla. Tosin vain Mies keittää ja juo kahvia, minä olen teenjuoja.