maanantaina, joulukuuta 17, 2007

Joulukiireitä

Kiirettä pitää tontuillakin.
Valokuvatorstain 72.haaste

13 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Hih, kiirettä tosiaan pitää - hyvä idea:)

meripilvi kirjoitti...

Tonttu saisi pistää töpinäksi ja korjata tuon ikkunan jouluksi, sellaisia tontut ovat:)
http://meripilvi.vuodatus.net/blog/999272

hoover kirjoitti...

Oh, mun on pakko laittaa kanssa tonttu kurkkimaan ikkunasta :) Loistava idea.
http://alakarppi.net/hei/

http://helanes.blogit.kauppalehti.fi kirjoitti...

Hyppii ja kurkkii.

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Nyt teit kyllä semmoisen tempun että leviää Suomessa kuin kulovalkea.
Ensi jouluna on kaupusteltavana miljoona Kiinassa tehtyä ja tänne raahattua ikkunasta kapuavaa tonttua. Ainakin 34 mallia, varallisuuden mukaan.

Näin kävi edellisen kerran kun eräs suomalainen sattui ajelemaan Ruåtsissa joulun alla. Sillä erää saatiin jouluvalot ja vilkuttimet.

Ehkä muutaman vuoden päästä on vuorossa jo äänikin. Mutta siitä huolimatta loistava oiwallus.
Ja harmittaa warmasti naapurin akkaa tai ukkoa.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Hei! Tällaisia tonttuja/pukkeja näin Sveitsissä viime talvena.

Anita Konkka kirjoitti...

Tämän tontun näin viime jouluna Luxemburgissa. Kun palasin joulun jälkeen kotiin, vastapäisen talon kaiteessa roikkui melkein samannäköinen tonttu. Ovat ehtineet rantautua jo Suomeenkin, Vuosaaren Aurinkorannalle ainakin. Ja eivätköhän ne täältä jatka valloitusretkeään myös sisempään Suomeen.

a-kh kirjoitti...

Onko se Aurinkoranta sitä entistä Partekin rantaa. Siinä taitaa olla tukikohta Kampela lähellä, jos vielä on, ja jonkin verran oli siinä Kampelan kulmilla palstaviljelmiäkin. Pitäisi saada poika joskus näyttämään uusia paikkoja, jotta pääsisi kauhistelemaan. Mausteinen tuoksu tuli Pauligin tehtaalta.

Anita Konkka kirjoitti...

On se Partekin aluetta. Kampela on jäljellä, mutta lähemmäs rantaa laiturille siirrähtäneenä. Viljelyspalstoja ei enää ole. Niiden paikalla on uusia taloja Uutelan kanava. Entistä maisemaa ei enää ole. Kyllä varmaan silmät putoaisivat päästäsi, kun näkisit maiseman tuhon.

a-kh kirjoitti...

Tuota vähän pelkäsin. Mahtaako siellä olla rantakallioitakaan enää. Pidin aikoinaan purtiloa Kampelan likellä yksityisessä rannassa.

Mitä kauemmin on sieltä poissa, sitä kurjemmalta käydessä näyttää.

Tässä kesken kirjoittamisen googlailin enkä hämmästykseltäni saa suutani kiinni. Tuon Svartvikin torpan muistan. Saisihan sen Vuosaaren kartanon maille, jollei senkin pellot ole jo täyteen rakennettu.Melkoisesti hämmästelen kanavan rakentamisen perusteluissa sitä, että meri haluttiin tuoda lähemmäksi ihmistä. Kattia kanssa, sanoisi kissakin.

A-K.H kirjoitti...

Ennenmuinoin, kun ei ollut kissaruokia, joita kissakin ostaisi, niin meillä Hyvinkäällä ostettiin kissanherkuksi jouluna raakaa maksaa.

Hanhensulka kirjoitti...

Meillä täällä Brysselissä näitä on myös ollut näkyvissä jonkin verran. Jotkut näyttävät siltä kuin olisivat hirttäytyneet siihen ikkunanpieleen, ehkä symbolina joulun luottokorttirumbasta - nykyajan Christmas Carol soitettuna vinkuvalla visalla:)

Anonyymi kirjoitti...

Hellurei toveri!
Nyt on avattu uusi haastesivusto. Haasteet koostuvat aiheista josta olisi tarkoitus ottaa valokuva kahden viikon sisällä.

Sivuston tarkoituksena on, kuten muillakin haastesivustoilla, kertätä yhteen joukko saman harrastuksen omaavia ihmisiä, yhteisen harrastuksen kehitykseksi sekä rakentavien kommenttien saamikseksi ottamistaan kuvista.

Sivusto aloitti toimintansa vasta tänään, vaikkakin ideana tämä on pyörinyt kauan mielessäni. Toivottavasti tämä pieni ja vaatimaton sivusto nimeltään "inspiring picture" tulee saamaan tuulta siipiensä alle ja ihmiset tutustuisivat tutustumisen arvoisiin ihmisiin sivuston kautta.

Tervetuloa, jos ei muuta, niin ainakin kommenntia sivuille saa tulla antamaan :) !

http://www.freewebs.com/inspiringpicture

Onnea valokuvaushetkiisi!
<3 = Jonna, hiliputin@gmail.com