maanantaina, lokakuuta 04, 2010

Ninni ja suuri porkkana

Suuri porkkana  on viljelypalstaltani.  Sato on korjattu ja syystyöt tehty. Nyt voin keskittyä hengenviljelyyn. Tänään on  kansainvälinen eläinten päivä.   Eläinten päivän ja viikon  teemana  on  siat. Minun  valokuvakansioistani  ei löytynyt yhtään  sian kuvaa. 


 Kaappasin netistä  Harro  Koskisen   Sikamessiaan, joka   aiheutti Harrolle aikoinaan jumalanpilkkasyytteen.  Asiaa puitiin  Korkeinta oikeutta myöten. Hän  sai  loppujen lopuksi sakot, en muista enää kuinka  monta  markkaa.  Kekkonen   ei antanut  armon käydä  oikeudesta kuten  eräässä toisessa 60-luvun   jumalanpilkkajutussa, ja Harro joutui maksamaan sakot.

1 kommentti:

Ripsa kirjoitti...

Sinähän saat porkkanalaatikon tehdyksi pelkästään yhdestä porkkanasta!

Juuri kun tulin takaisin, niin täytyy nyt sanoa että noin Parkanon kohdalla puut alkavat muuttua pienemmiksi. Näkee että kasvukausi on lyhyempi.

Minulla on sellainen muistikuva että isoäidin porkkanapenkistä löytyi suunnattoman suuria porkkanoita, mutta minä olin kyllä silloin lapsi.

Olin unohtanut sikamessiaan. Sehän tuli hyvään saumaan tuo kuva, kun eilen radiossa haastateltiin Hannu Salamaa uudesta kirjastaan "Sydän paikallaan". Ohjelma oli Radio Ylen 1:n Nadjan huoneessa. Kuuntelemisen arvoinen!