maanantaina, helmikuuta 18, 2008

Lennokas lyhtytolppa

(Klikkaa isommaksi)
Kuvassa on Vesimiehen lyhtytolppa moskovalaisessa lähiössä. Kunpa tietäisin missä, niin menisin katsomaan. Siellä on jokaiselle eläinradan merkille oma lyhtytolppansa. Niitä voi käydä katsomassa englishrussia.comin sivustolta. Kalojen lyhtytolppa on minusta hauska. Sivustolla on paljon hyviä kuvia Venäjältä. Löysin sivuston Pinserin kautta.

(Klikkaa isommaksi)
Suomalaista katutaidetta voi käydä katselemassa Helsingin Museokadulla. Kuvassa sähkökaappiin kiinnitetty Veronika Ringbomin työ. Tuntematon graffitisti on lisännyt oman kommenttinsa sähkökaapin reunaan. Kuvasin sähkökaapin tänään.

Alla hiirenkorvia Aurinkolahdessa. Kuvasta tuli vähän epätarkka, kun yritin kuvata hiirenkorvia läheltä. En ole perehtynyt valokuvauksen saloihin eikä kameranikaan ole mikään loistoyksilö.

En ole ehtinyt viime aikoina päivittää oikean sivupalkin linkkilistaa. Kulttuurista kiinnostuneille suosittelen Ripsan blogia. Bloggerissa on tällä hetkellä jotain häikkää, kun en pääse linkkilistaan käsiksi, eikä automaattinen tallennuskaan onnistu. Pahus.

2 kommenttia:

Filemona kirjoitti...

Onpa hauskaa käyttötaidetta, nuo tolpat! Olis kyllä vähintään kohteliasta, että alkuperäisellä sivustolla mainittaisiin taiteilijan nimi...

Anita Konkka kirjoitti...

En löytänyt taiteilijan nimeä valokuvaaja "Blackmilen" blogista, jossa kävin etsimässä taiteilijaa. Minäkin haluaisin tietää kuka lyhtytolpat on luonut.