Älä vaan mene rikkomaan tuota hienoa pakettia! Vaan tekeväthän jotkut "tuhatvuotisia" muniakin. Haisulantakasassa kypsyttelevät viikkotolkulla ja ai miten onkaan lopputulos sitten nannaa...
Eipä todentotta mukava haju olekaan. :( Aikoinaan töissä jouduin rikkomaan päivittäin kananmunia neljän litran verran raaka-aineeksi testijärjestelmiin ja joskus sattui sitten niin, että joukkoon tipahtikin "haisuli". Kammottava haju ja litra rikottuja munia oli jätetavaraa. Siitä oli nopeasti päästävä eroon....ei noita kukaan huvikseen haistele. :)
En ole maistanut enkä haistanut hapansilakka. Tavallinen silakka alkaa haista parin päivän kuluttua niin että kissalle se ei kelpaa, mutta ihmiselle se vielä kelpaa.
Hajut ovat ihmisen päässä, väittää vanha allerginen tätini. Hän katsoi televisio-ohjelmaa jossa poltettiin tupakkaa; hän tunsi tupakan hajun ja alkoi oireilla.
Hapansilakat haisevat kuulemma niin pahalle että niiden syöminen on kiellettä ulkomaalaisissa turistikohteissa. (ruotsalaisilta turisteilta. muut niitä eivät tiettävästi syökään.)
Se on kuppi, joka ripustetaan kattilan reunaan ja muna keitetään siinä, niin se ei pompi rikki reunoja ja toisia munia vasten. Voi sen syödäkin siitä kupista.
Älä vaan mene rikkomaan tuota hienoa pakettia!
VastaaPoistaVaan tekeväthän jotkut "tuhatvuotisia" muniakin. Haisulantakasassa kypsyttelevät viikkotolkulla ja ai miten onkaan lopputulos sitten nannaa...
mieluummin avaamattomana kompostiin kuin avattuna sisällä
VastaaPoistaEipä todentotta mukava haju olekaan. :( Aikoinaan töissä jouduin rikkomaan päivittäin kananmunia neljän litran verran raaka-aineeksi testijärjestelmiin ja joskus sattui sitten niin, että joukkoon tipahtikin "haisuli". Kammottava haju ja litra rikottuja munia oli jätetavaraa. Siitä oli nopeasti päästävä eroon....ei noita kukaan huvikseen haistele. :)
VastaaPoistaTuo anonyymi olin minä. :)
VastaaPoistaKumpi haisee pahemmalle: hapansilakka vai pilaantunut kananmuna?
VastaaPoistaEn ole haistanut hapansilakkaa.
En ole maistanut enkä haistanut hapansilakka. Tavallinen silakka alkaa haista parin päivän kuluttua niin että kissalle se ei kelpaa, mutta ihmiselle se vielä kelpaa.
VastaaPoistaMikäs haiskahtaakaan pahemmalle, kuin mätä kananmuna.
VastaaPoistaOnneksi kuvan mukana ei tule hajua.
Hajut ovat ihmisen päässä, väittää vanha allerginen tätini. Hän katsoi televisio-ohjelmaa jossa poltettiin tupakkaa; hän tunsi tupakan hajun ja alkoi oireilla.
VastaaPoistaHapansilakat haisevat kuulemma niin pahalle että niiden syöminen on kiellettä ulkomaalaisissa turistikohteissa. (ruotsalaisilta turisteilta. muut niitä eivät tiettävästi syökään.)
Pilaantunut kananmuna on toden totta haisuli - aivan järkyttävä sellainen. Hieno munakuppi!
VastaaPoistaTyylikkäät linjat tuossa munakupissa!
VastaaPoistaSe on kuppi, joka ripustetaan kattilan reunaan ja muna keitetään siinä, niin se ei pompi rikki reunoja ja toisia munia vasten. Voi sen syödäkin siitä kupista.
VastaaPoistaHyvät värit ja mielekäs sommittelu. Ja vanha kananmuna tosiaan voi olla haisuli. Ja toisaalta, jos paljon munia syö, voi syöjästäkin tulla haisuli.
VastaaPoista